Autoservice Post Wolvega, uw garantie voor jarenlang rijplezier !!

Auto import

Wij houden ons ook bezig met de invoer van gebruikte auto’s uit het buitenland en dan met name uit Duitsland.

Sinds enkele jaren kopen wij regelmatig jonge gebruikte auto’s bij grote merkdealers, allemaal met een volledige onderhoudshistorie, schadevrij en over het algemeen met een lage kilometerstand.
De afgelopen jaren hebben een groot aantal particulieren bij ons hun wensen kenbaar gemaakt, wij zijn op zoek gegaan naar de juise auto en na overleg met de klant en een gedetailleerde uitleg en beschrijving van het voertuig zijn wij dan tot aankoop overgegaan.
Mocht U zelf op zoek gaan naar een auto in het buitenland maar ziet U op tegen de (prijs) onderhandelingen met de garage, laat het ons weten want waarschijnlijk kunnen wij door de vele contacten aldaar een gunstigere prijs bedingen.

Ook alle papieren rompslomp zoals invoerkeuring, BPM afhandeling met de douane, RDW afspraken e.d.kunnen wij voor U uit handen nemen, het transport vanuit het buitenland regelen, het transport naar de RDW en naar uw huis.

Kortom: Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, van aankoop tot en met het monteren van de nieuwe Nederlandse kentekenplaten !

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor de routekaart

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht

Neem de code over captcha

Grindweg 144 , 8471 EM Wolvega, Tel. 0561-614444, Fax 0561-611104