Autoservice Post Wolvega, uw garantie voor jarenlang rijplezier !!

Werkplaats

werkplaats1In onze werkplaats maken wij gebruik van de meest moderne apparatuur, waaronder een volledig geautomatiseerde remmen-, onderstel- en schokbrekertestbank, uitlaatgasemissie apparatuur voor het uitvoeren van de APK-keuring en daaraan gekoppeld voor de dieselrijders de benodigde roettestmetingen.
Door jarenlange ervaring en constante bijscholing zijn wij in staat om voor praktisch elk type auto de benodigde werkzaamheden uit te voeren, dit geldt ook voor storingen van elektronische aard.

Mocht u tijdens reparatie van uw voertuig vervangend vervoer nodig hebben dan staat er, na overleg, een gratis leenauto tot uw beschikking.

Ook voor advies met betrekking tot het inbouwen van alarmsystemen, audio-apparatuur, telefoon, navigatie e.d. kunt u bij Autoservice Post terecht.

Heeft u onverhoopt schade aan uw voertuig en wilt u dit eventueel met tussenkomst van de verzekering laten herstellen neem dan ook hiervoor contact met ons op, wij kunnen de gehele afhandeling inclusief taxatie en contacten met de verzekeringsmaatschappij voor u uit handen nemen. De schade aan uw voertuig wordt daarna in overleg met u en de verzekeringsmaatschappij in samenwerking met een erkend schadebedrijf hersteld. Ook tijdens deze periode staat er een leenauto voor u ter beschikking.
Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Grindweg 144 , 8471 EM Wolvega, Tel. 0561-614444, Fax 0561-611104